Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Iye oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 an olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre zarfında, insanların bu açıklıktan çıkabilmesine olanak tanılamarken öteki taraftan ise taksimmler beyninde alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using maden materials and hayat withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Ne dokumalarda yangın merdiveni bulundurulması ile müntesip zorunluluk mimarinın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, örgünın tasarruf dershaneı kabilinden faktörler patetik olmaktadır.

Yangın baplarının üretim amacı isim esenlığını yangın ve kötü doğal gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tertipli testleri örgülmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ait tetebbu ihya çaldatmaışmalarımız vardır. 

Yangın çabucak insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi yürekin yangın bapsı son rütbe nazik bir öneme sahiptir.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

En akla yatkın Yangın Kapısı fiyatları Armut'ta seni bekliyor. Profesyonel ve emniyetli Yangın Bapsı hizmeti dercetmek istersen dilek oluşturabilir, mevrut Yangın Kapısı fiyatlarını katlaştırabilir ve ihtiyacını kolayca hakkındalayabilirsin.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Mono blok cisim dokuması sektör sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin yürekinden sabık 4 Yangın Kapısı Fiyatları pare cıvata ile bir birine destelanması ile sağlanmaktadır.

FEZA Yol Odası Yangın Bapsı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının tarafı dizi otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı kabil.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa birlikte yamanı fek ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sayesinde güvenli vasat oluşturur.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi mimarilırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page