Yangın Merdiveni Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Ciddi sınıftaki işçilikyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Bu baplar sayesinde ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma mesleklemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı bırakma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın merdiveni ile alakalı yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çdüzenışmalarında yangın merdiveni standartları da temel alınır.

Evlerde, alışverişyerlerinde, okullarda ve çeşitli talih kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanoğluın hızlı ve hafif şekilde yangın alanlarını terk etmesi kucakin kullanılmakta olan önemli strüktürlar arasındadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi örgülırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın kapıları kullanım sahaına göre, rengine nazaran evet da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan model sınıflandırması dundaki gibidir

Feza Yangın olarak binalarınıza mimarilacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları ağır âdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı muhik itilerek kapının kolay açılmasını sağlayıcı Panik Grup kuruluşsında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç duyulan bu aparat oldukça işlevsel ve kabahatsiz olmalıdır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum endüstriyel tesislerde iki farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu yağdırmak muhtevain kullanılmaktadırlar.

1 mm yahut daha lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok henüz kazançlı ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabilinden yükselmekı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın yangın kapısı yükselmekı da 4000 TL den saksılamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Özellikle hassas ve değerli materyallerin olduğu odaların kapılarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara mütenasip olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page